Για μένα

Είμαι η Χριστίνα Γκίκα, μαμά ενός εφτάχρονου αγοριού και πιστοποιημένη σύμβουλος υποστήριξης γονέων (Parent Coach) από το Πανεπιστήμιο Pacific University of Seattle in cooperation with the Parent Coaching Institution.

Στηρίζω και δουλεύω με γονείς που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με τα παιδιά τους τα τελευταία έξι χρόνια. Σκοπός μου είναι οι γονείς να αποκτήσουν εμπιστοσύνη, σιγουριά στο γονεϊκό τους ρόλο και να απολαύσουν την σχέση τους με τα παιδιά τους.

Παράλληλα είμαι πιστοποιημένη σύμβουλος Θετικής Διαπαιδαγώγησης από το Positive Parenting Discipline Association,πιστοποιημένη Attachment Parenting Educator από το Attachment Parenting International Οργανισμό της Αμερικής, και μέλος της Attachment Parenting Hellas.

Με τη σελίδα μου αυτή προσπαθώ να βοηθήσω τους γονείς να μπουν στη θέση του παιδιού τους για να καταφέρουν να κάνουν τη συμβίωση τους ομαλότερη και να αποκτήσουν ισχυρούς δεσμούς, και κυρίως να νιώσουν την χαρά και την ικανοποίηση που μπορεί να τους προσφέρει η γονεικότητα:-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis